fbpx

HopeHome

Szállítás és Fizetés

A vevő az árukért készpénzben vagy kártyával fizet csak a szállítás kézhezvételét követően a kiválasztott szállító cég futárához. Az utánvét díját olyan árfolyamon számoljuk fel, amelynek aktuális összege a megrendelés folyamatában van.

Abban az esetben, ha az utánvéttel küldött küldeményt nem fogadják el, és visszaküldik az eladónak, és a vevőt nem kártérítik meg, az eladó fenntartja a jogot, hogy törölje a vevőt az ügyféladatbázisról, és megtagadja a megerősítést és az egyes megrendeléseket a jövőben hajtsa végre.

A vevő a visszaigazolt megrendelés és a kiválasztott Csík fizetési folyamat alapján teljesíti a fizetést, ahol közvetlenül az eladó weboldalán, közvetlenül az eladó weboldalán írja be a kártya számát, a fizetési kártya lejárati dátumát és a CVV kódot. A fizetés sikeres teljesítése után a vevőt egy olyan oldalra irányítják, ahol megtudja a megrendelés sikeres elfogadását.

A vásárlás befejezése után a vevőt egy olyan oldalra irányítják, ahol megtudja a megrendelés sikeres elfogadását, valamint az előleg befizetéséhez szükséges információkat az eladó bankszámlájára. Fizetéskor meg kell adni a megrendelés számából létrehozott változó szimbólumot, amelynek pontos alakja megtalálható az oldalon. Az eladók bankszámláján történő befizetés után, legkésőbb 5 munkanapon belül, az árut elküldjük az ügyfél tájékoztatásával a megrendelés állapotáról.

A szállítás utáni szállítási idő a kiválasztott szállítási vállalattól függően 1-5 munkanap. Abban az esetben, ha a szállítási határidőt nem lehet betartani, az ügyfelet e-mailben vagy telefonon értesítik.

A megrendelések gyors feldolgozásához és az áruk helyes kézbesítéséhez meg kell adni az aktuális kézbesítési címet, beleértve az irányítószámot, az utcát és a házszámot, valamint a telefonszámot, ahol a vevőt el lehet érni.

Az összes sikeresen beérkezett megrendelést 1-2 munkanapon belül szállítjuk. Csúcsidőben 3–5 munkanapot merünk szánni a szállításra.

Szállítási ár: 4,50 €

Ha megrendelése meghaladja az 20 000 Ft -ot, ingyenes szállítással rendelkezünk.

Az árukat, amelyeket ingyenes szállítással küldünk, általában a GLS futár szállítja.